020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek
  • Cruise en Ontdek

Privacybeleid

VCK Cruises (onderdeel van VCK Holding B.V.) acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van klanten en de bezoekers van de website essentieel.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer u gegevens aan VCK Cruises verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.

Bij de Autoriteit Persoonsgegevens hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder nummer 1627052 en 1627064. Via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl kunt u een compleet en actueel overzicht van de gegevens die VCK Cruises verzamelt en verwerkt inzien.

Persoonsgegevens worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. VCK Cruises houdt zich in alle gevallen aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verwerken van persoonsgegevens
Voor o.a. het aanmelden op de nieuwsbrief, het geven van feedback of het invullen van het contactformulier wordt u gevraagd naar het geven van persoonlijke informatie. De persoonsgegevens die u invult, worden door VCK Cruises uitsluitend gebruikt om u onze nieuwsbrief toe te sturen, uw feedback te verwerken of uw vragen te beantwoorden.

Na boeking wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers door te geven. Wij gaan er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Uw persoonsgegevens worden door VCK Cruises ook gebruikt om u op de hoogte te stellen over voor u (nieuwe) relevante producten, diensten en/of activiteiten van VCK Cruises en door haar zorgvuldig geselecteerde partners.

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die u bij ons hebt geboekt.

Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (o.a. door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) om uw persoonsgegevens te verstrekken en dat deze verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die van toepassing worden geacht.

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële doeleinden.

Beveiligen van persoonsgegevens
VCK Cruises heeft passende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Hierbij wordt de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd en rekening gehouden met de stand van de techniek, de kosten van de tenuitvoerlegging, de risico’s van de gegevensverwerking en de aard van de gegevens.

Inzage, correctie en verwijderen van uw persoonsgegevens
Indien u inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wilt, dan kunt u dit melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cookiebeleid
Op de website van VCK Cruises wordt d.m.v. cookies het klikgedrag verzameld. Hiermee worden de bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina’s. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren. Ook kan VCK Cruises de gegevens gebruiken om meer gerichte informatie op de site te zetten. Hiermee kan VCK Cruises haar dienstverlening aanpassen aan de wensen van haar klanten. Wij maken geen gebruik van niet-functionele cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een computer kunnen worden opgeslagen. Een cookie bevat geen persoonsgegevens. Onze cookies bevatten informatie over het klikgedrag en dienen ter herkenning om het gebruik van websites en informatievoorziening gemakkelijker te maken. Vergelijkbare technieken, zoals pixels, webbakens, enz. worden hieronder ook aangeduid met de term cookies.

Functionele cookies
Wij kunnen cookies van onszelf of van derden plaatsen op websites waarvan de inhoud door ons wordt verzorgd. Dit zijn cookies die bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen onthouden, of onthouden dat je bent aangemeld op een besloten deel van de website. Bekijk hier het overzicht van de cookies waar wij gebruik van maken. Wij vermelden welke cookies wij plaatsen en het doel van de cookies. Wij maken geen gebruik van niet-functionele cookies.

Als u helemaal geen cookies wilt ontvangen, kunt u de instellingen van uw internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Als u cookies blokkeert, kunt u onze website(s) nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat u niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de website gebruik kunt maken.

Geplaatste cookies kunt u zelf verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Links naar andere sites
Op de website van VCK Cruises zijn enkele links naar websites van andere partijen opgenomen. VCK Cruises draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan. Kijk daarom of de door u bezochte site een privacyverklaring bevat. Zo ja, lees deze om te zien of u zich kunt vinden in het daarin beschreven privacybeleid van de betreffende partij.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan VCK Cruises, Afdeling Management, Postbus 58417, 1040 HK Amsterdam of per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen
VCK Cruises behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid.

2016 - Alle rechten voorbehouden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontvang onze Cruise & Ontdek-brochure, met 36 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod kosteloos in huis.

Bestel de brochure