020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

SeaDream Yacht Club

De schepen van SeaDream Yacht Club

Eigenlijk mogen we de twee schepen van SeaDream Yachtclub geen cruiseschepen noemen. Zoals de eigenaar het zelf noemt; de SeaDream I en II zijn jachten. Op deze schepen geen mensenmassa’s, geen rijen wachtenden en geen stress. In een zeer informele en ongedwongen sfeer genieten gasten van luxe en elegantie, die zelfs de dromen van een verwende cruisereiziger waarmaakt.

Culinaire hoogstandjes en fluweelzachte wijnen
Eigenlijk heeft u op deze schepen uw eigen ‘villa op zee’, want alle suites zijn ruim en luxe ingericht, voorzien van het allerhoogste comfort. En dan zijn er natuurlijk nog de culinaire hoogstandjes van de chef-kok en de beste fluweelzachte wijnen van de sommelier. Dineert u liever met z’n tweeën in plaats van in het restaurant? Er zijn diverse privé-hoekjes ingericht waar u op het dek alleen in gezelschap van elkaar kunt genieten van wat de chef-kok u voorzet. Natuurlijk is een diner in uw suite ook altijd mogelijk. Een vakantie op de SeaDream I en II staat in alle opzichten voor het ultieme cruisen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure