020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

SeaDream Yacht Club

De schepen van SeaDream Yacht Club

Eigenlijk mogen we de twee schepen van SeaDream Yachtclub geen cruiseschepen noemen. Zoals de eigenaar het zelf noemt; de SeaDream I en II zijn jachten. Op deze schepen geen mensenmassa’s, geen rijen wachtenden en geen stress. In een zeer informele en ongedwongen sfeer genieten gasten van luxe die zelfs de verwachtingen van de meest verwende cruisereiziger overtreft. In 2021 introduceert SeaDream Yacht Club een gloednieuw schip, de SeaDream Innovation, met zeer innovatieve routes over de hele wereld en een geheel nieuw concept aan boord. Toch bewaart de rederij ook op dit grotere schip haar unieke kenmerken zoals een watersport platform en de mogelijkheid om buiten te dineren én te slapen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine