020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Verenigd Koninkrijk

Cruises naar Schotland, Engeland en de Kanaaleilanden

Ook dicht bij huis is het mogelijk prachtige cruises te maken. Het Verenigd Koninkrijk biedt een combinatie van gezellige steden en prachtige ongerepte natuur. Tijdens cruises naar Schotland kunt u vaak Glasgow en de hoofdstad Edinburgh bezoeken. Enkele kleinere cruiseschepen leggen ook aan in Londen. Meestal echter is de hoofdstad van Engeland te bezoeken vanaf de kustplaatsen Southampton of Dover. De Kanaaleilanden zijn een minder bekend deel van het Verenigd Koninkrijk, maar deze lieflijke eilanden bieden mooie, afwisselende natuur.

Meer...
Naarmate u noordelijker komt, wordt de natuur ook ongerepter. Met name tijdens cruises die boven Schotland langs varen ziet u woeste kustlijnen en veel diersoorten. Cruises naar de Orkney eilanden zijn zeer aan te raden voor liefhebbers van flora en fauna. Het meest spectaculair zijn misschien wel de grote hoeveelheden papegaaiduikers, die op de eilanden van Schotland voorkomen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe Cruise & Ontdek brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure