020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Cruiseschip in focus: Celebrity Edge in 15 foto's

Laat het aan Celebrity Cruises over om een schip te introduceren waar de hele cruisewereld met open mond naar kijkt. De Celebrity Edge is het schip van nu; een modern, luxueus varend resort dat stoffige cruise-tradities overboord gooit. We voeren twee dagen mee op dit revolutionaire schip dat 130.000 ton meet en plaats biedt aan 2.918 passagiers.

Interieurfotos van cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesCelebrity Edge van Celebrity Cruises

De meeste hutten aan boord van de Celebrity Edge hebben een “inpandig” balkon met grote ramen waarbij het bovendeel elektrisch opengeschoven kan worden. Celebrity Cruises noemt het “Infinite Veranda”. Buiten zitten is er niet echt meer bij, maar het goede nieuws is dat het vloeroppervlak in de hutten aanzienlijk is toegenomen. Celebrity Edge beschikt daardoor over de ruimste hutten in haar klasse. Kiest u voor een van de vele suites in de Suite Class, dan krijgt u automatisch toegang tot The Retreat. Met een eigen zonnedek met zwembad, een uitstekend restaurant (Luminae) en een luxe concierge lounge zou u zomaar in de verleiding gebracht kunnen worden om nooit uit uw privé enclave te komen!

Interieurfotos van hutten en suites op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesBuitenhut met Infinite Veranda

Interieurfotos van hutten en suites op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesPenthouse Suite

Interieurfotos van hutten en suites op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesThe Retreat zonnedek en zwembad

Geen glazen liften; geen torenhoge atrium. Het Grand Plaza op de Celebrity Edge heeft meer weg van een luxe hotel lobby en wordt gedomineerd door de trendy en mateloos populaire Martini Bar. Uitkijkend over het Grand Plaza kunt u uw favoriete koffie of thee bestellen in Café Al Bacio, terwijl Le Grand Bistro een eerbetoon is aan de klassieke Franse eethuizen. Eén dek hoger ligt het steakhouse en Raw on Five, Celebrity Edge’s prachtige sushi en sashimi bar.

Interieurfotos van lounges en bars op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesGrand Plaza atrium met Martini Bar

Interieurfotos van lounges en bars op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesCafe Al Bacio koffiebar

Toen Celebrity’s Solstice klasse geïntroduceerd werd waren alle ogen gericht op de Lawn Club, het grasveld op het bovendek. Dat grasveld vindt u op de Celebrity Edge niet terug maar in de spectaculaire Rooftop Garden zult u het grasveld niet missen. In deze haast perfecte buitenbar bestelt u een drankje, geniet u van de zon en kijkt u ’s avonds een film in een park-achtige omgeving. In de Rooftop Garden Grill kunt u (tegen een toeslag) buiten eten en genieten van pizza’s, salades, gerechten van de BBQ en een onvergetelijke zonsondergang.

Interieurfotos van lounges en bars op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van lounges en bars op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van lounges en bars op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesRooftop Garden en Rooftop Garden Grill

Een van de grootste innovaties van de Celebrity Edge is de oranje constructie die aan stuurboordzijde van het schip te zien is. The Magic Carpet is een gigantische lift met een groot platform dat verticaal van zeeniveau tot aan het zwembaddek langs het schip schuift. Als het schip voor anker ligt in een haven dient The Magic Carpet als in- en uitstapsteiger voor de tenderboten, maar ’s avonds schuift het platform omhoog en zijn gasten welkom om een drankje te drinken of te dineren op de meest spectaculaire locatie van het schip: hangend boven de zee!

Interieurfotos van zonnedekken, zwembaden en Magic Carpet op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van zonnedekken, zwembaden en Magic Carpet op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van zonnedekken, zwembaden en Magic Carpet op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity CruisesMagic Carpet en zonnedek met zwembad

Voor het diner kan gekozen worden uit niet één grote maar vier kleinere hoofdrestaurants met keuze uit open zitting of vaste tafelschikking. Daarnaast zijn er vele specialiteitenrestaurants waar tegen een toeslag een tafel gereserveerd kan worden. Zoals Eden, het door glazen wanden omgeven complex op het achterschip dat dient als specialiteitenrestaurant, koffiebar, lounge, bar en nachtclub. De ontwerpers van de Celebrity Edge hebben hier alle conventies overboord gegooid en met Eden een unieke ruimte gecreëerd die op elk uur van de dag uiterst populair is.

Interieurfotos van Eden lounge bar restaurant en nachtclub op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van Eden lounge bar restaurant en nachtclub op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Interieurfotos van Eden lounge bar restaurant en nachtclub op cruiseschip Celebrity Edge van Celebrity Cruises

Bij VCK Cruises bent u aan het juiste adres voor alle cruises van de meest toonaangevende cruisemaatschappijen, altijd tegen de scherpste prijs en met zeer concurrerende vliegtarieven. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies of mail ons.

Alle foto's © Celebrity Cruises

Over de auteur

Benja Zonneveld

Benja Zonneveld

Benja Zonneveld stapte in 2017 binnen bij VCK Cruises. Door haar grote inzet en een fikse dosis enthousiasme is deze Travel Consultant Cruises in recordtijd zeer populair geworden, zowel bij haar collega's als bij onze klanten.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine