020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image


Cruise Noorwegen

Cruisereizen naar de Noorse fjorden

Ontdek prachtige natuur tijdens een cruise naar Noorwegen; deze behoort tot de mooiste van Europa. De fjorden, gletsjers en besneeuwde bergtoppen maken een cruise vakantie naar dit land tot een onvergetelijke belevenis. Noorwegen is bovendien perfect om per cruiseschip te bezoeken; grote steden als Oslo, Bergen en Stavanger liggen aan de kust en door de fjorden kunnen schepen een stuk landinwaarts varen. Tussen de honderden meters hoge rotswanden zal uw schip vaak behoorlijk nietig lijken.

Tijdens een cruise naar Noorwegen is ook de Noordkaap een populaire bestemming. Een cruise vakantie combineert een bezoek aan Noorwegen soms met een aantal dagen Spitsbergen. Deze eilandengroep, die een paar honderd kilometer ten noorden van het vasteland ligt, kan ook vaak bezocht worden tijdens een expeditiecruise (bijvoorbeeld in combinatie met Groenland of IJsland). Bekijk de mooiste cruise aanbiedingen van VCK Cruises naar Noorwegen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder