020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Nieuw expeditieschip in Galapagos : Celebrity Flora

Afgelopen week verraste Celebrity Cruises vriend en vijand door aan te kondigen dat het een gloednieuw schip laat bouwen voor cruises in de Galapagos Eilanden.

Celebrity Flora luxe cruises in Galapagos

De Celebrity Flora wordt het eerste expeditieschip dat speciaal voor Galapagos is ontworpen. Met een tonnage van 5.800 wordt het bovendien het grootste schip in de eilandengroep, maar de maximum capaciteit blijft steken op 100 gasten om een zo persoonlijk mogelijke Galapagos ervaring te waarborgen. 

Celebrity Flora Galapagos cruises - Sky Suite

Die 100 gasten gaat het aan niets ontbreken, want Celebrity Flora beschikt over alleen maar ruime suites, allemaal met balkon en voorzien van gratis minibar, een ruime douche en een balkon. De Sky Suites en Premium Sky Suite hebben een inpandig balkon met grote schuiframen waardoor de wondere wereld van Galapagos nog dichterbij lijkt. De Premium Sky Suite heeft bovendien een badkamer met zeezicht. Celebrity Flora heeft bovendien een aantal luxe suites met balkon, waarvan de Penthouse Suite het meest spectaculair is en beschikt over een eigen woonkamer, een groot balkon op het achtersteven en slaapkamer met fantastisch uitzicht op zee. 

Celebrity Flora Galapagos cruises - Sky Suite
Celebrity Flora - Sky Suite met "Infinite Veranda"
Celebrity Flora Galapagos cruises - Sky Suite
Celebrity Flora - Sky Suite met "infinte veranda"

Naast de ruime hutaccommodatie heeft de Celebrity Flora een aantal mooie lounges en restaurants. Op het onderste passagiersdek 3 gaat u aan en van boord via de marina. Celebrity Flora beschikt over een vloot van zodiac boten waarmee u dagelijks excursies maakt.

Op dek 4 vindt u een half open Sunset Lounge met Jacuzzi, de grote Discovery Lounge die ook gebruikt wordt voor lezingen en presentaties, en het Seaside Restaurant. 
Celebrity Flora Galapagos cruises - Sky Suite
Celebrity Flora - Discovery Lounge
Dek 7 van de Celebrity Flora is een volledig buitendek met een informeel restaurant, een buitenlounge en een beschutte observatieruimte. Eén dek hoger tenslotte vindt u een platform waar u op heldere avonden kunt sterrenkijken.
 Celebrity Flora Galapagos cruises - Sky Suite
Celebrity Flora - restaurant op het open dek
Celebrity Flora interieurfotos
Celebrity Flora - The Vista open dek lounge
Celebrity Flora interieurfotos
Celebrity Flora - Observatory Lounge
De Celebrity Flora wordt in Nederland gebouwd bij Scheepswerf De Hoop in Tolkamer bij Lobith. Het schip komt op 26 mei 2019 in de vaart op wekelijkse cruises vanuit Baltra (Galapagos). Het schip maakt twee verschillende routes die allebei hun eigen aantrekkingskracht hebben. Voor de ultieme ervaring koppelt u beide schema's tot één 15-daagse cruise. Voor ons persoonlijke reisverslag van een cruise in de Galapagos eilanden klikt u hier.

De expeditiereizen in de Galapagoseilanden met Celebrity Cruises zijn daarom uiterst populair en worden ver vooruit geboekt. Als partner van Celebrity Cruises biedt VCK Cruises biedt u nu de mogelijk om als een van de eersten in te schrijven voor de cruises met Celebrity Flora. Bel ons op 020-6800878 voor persoonlijk advies of mail ons.

Klik hier voor al onze aanbiedingen naar de Galapagoseilanden.

Foto's © Celebrity Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder