020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Onvergetelijk: vertrek uit Buenos Aires

Het was de droomstart van een droomvakantie. Mijn eerste bezoek aan Zuid-Amerika was begonnen bij de magische Iguazu watervallen en werd voortgezet in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Na dagen van sightseeing nam ik een taxi naar de haven om aan boord te stappen van Oceania Cruises' intieme Insignia.

Reisverslag Zuid-Amerika cruise met Oceania Cruises

 "Mijn" schip lag tussen torenhoog opgestapelde containers en leek een luxe oase in een industriële woestenij. Na een nacht aan boord vertrokken we aan het einde van de volgende middag uit Buenos Aires. Insignia manoevreerde voorzichtig de Rio de la Plata op, vergezeld door een van de meest spectaculaire zonsondergangen die ik me kan herinneren. De komende tien dagen zou ik nieuwe plaatsen ontdekken zoals Punta del Este, Paraty en Rio de Janeiro. Een mooier begin van deze cruise had ik me niet kunnen wensen!

Reisverslag Zuid-Amerika cruise met Oceania Cruises

Reisverslag Zuid-Amerika cruise met Oceania Cruises

Reisverslag Zuid-Amerika cruise met Oceania Cruises

Reisverslag Zuid-Amerika cruise met Oceania Cruises

zonsondergang buenos aires bij vertrek cruiseschip

spectaculaire zonsondergang buenos aires

Oceania Insignia vertrek uit Buenos Aires

Alle foto's (c) VCK Cruises

Klik hier voor al onze cruises naar Zuid-Amerika 

Over de auteur

Bart de Boer

Bart is Managing Director van VCK Cruises en tevens een groot cruisefanaat. Sinds zijn jeugd vaart Bart tijdens vakanties de wereld over, wat hem een encyclopedische kennis van de cruisewereld heeft opgeleverd.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder