020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Herstart Holland America Line in Griekenland

Holland America Line is toegevoegd aan de lijst van rederijen die aangekondigd hebben dat ze deze zomer cruises gaan uitvoeren in Griekse wateren. Tijdens deze cruise is een Have it ALL aanbieding van toepassing! U ontvangt een Signature drankenpakket, Wifi Surf package, 1 inbegrepen excursie tot maximaal 100$ per excursies en 1 diner in een specialiteitenrestaurant. LET OP: Holland America Line verplicht al haar passagiers (en bemanningsleden) om volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19. Het is uw verantwoordelijkheid om te voldoen aan deze eis. Houdt u er rekening mee dat deze serie Griekenland reizen onder voorbehoud van wijzigingen is. Zo kunnen reisadviezen, route of regels aan boord altijd plotseling aangepast worden. Neem telefonisch contact met de experts van VCK Cruises op via 020 - 6 800 878 of info@vckcruises.nl voor een vrijblijvend reisvoorstel.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine