020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Royal Caribbean International

De schepen van Royal Caribbean International

Royal Caribbean International staat bekend om haar avontuurlijke en innovatieve schepen en activiteiten. De rederij is met name ook geschikt voor alleenstaanden tussen de 30 en 50 jaar en bij gezinnen met kinderen. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 45 jaar. Royal Caribbean International is ideaal voor een betaalbare, gezellige, ontspannen verwen vakantie waarbij u waar krijgt voor uw geld.

Royal Caribbean heeft spectaculaire cruiseschepen

Een dag op het prive eiland van de rederij in de Bahamas

Indrukwekkende en ruime duplex suites met balkon

U vindt de Royal Caribbean schepen overal ter wereld

Spectaculair entertainment in enorme theaters

Jong en oud voelt zich thuis op de Royal Caribbean schepen

Van de snelle trek tot een 4-gangen diner

Wellness op zee; beter wordt het niet

Indrukwekkende promenades met winkels en restaurants


Uw cruise met Royal Caribbean International boekt u bij VCK Cruises

VCK Cruises biedt alle reizen met Royal Caribbean International aan maar er is op onze website niet voldoende plaats voor het enorme en steeds wisselende aanbod van alle schepen. Maak daarom uw keuze op de website van de rederij en boek met de vertrouwde Nederlandse zekerheid van VCK Cruises! Bij de medewerkers van VCK Cruises staat persoonlijk, welgemeend advies en gedegen service hoog in het vaandel. Dat dat op prijs gesteld wordt blijkt uit de vele positieve reacties van onze klanten. Maar liefst 98% van onze klanten beoordeelt VCK Cruises met "goed" of "zeer goed". Daar zijn we maar wát trots op! Vanzelfsprekend regelen we ook uw aansluitende vluchten of hotelovernachtingen. Bel ons op 020 - 6 800 878 of mail ons.

 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder