020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Cruise Alaska & Canada 

Cruise vakantie Alaska; de Inside Passage en machtige gletsjers
Wij zijn ervan overtuigd dat een cruise de beste manier is om de fjorden, de schitterende kusten en de vele andere hoogtepunten van Alaska te verkennen. Een cruise vakantie naar Alaska begint meestal in de Canadese stad Vancouver of de Amerikaanse stad Seattle. Vanaf hier vaart u dan via de Outside Passage of de Inside Passage (een van de mooiste vaarroutes ter wereld) richting Alaska. Tijdens een cruise door de Inside Passage is het aan boord altijd een feest: de natuur is geweldig en wie weet ziet u wel walvissen voorbijzwemmen!

Tijdens een cruise door Alaska zijn Juneau, Skagway, Anchorage, Ketchikan en Seward havens waar veel aangelegd wordt. Via excursies (bij sommige cruises zijn deze bij de reissom inbegrepen) kunt u het binnenland van Alaska optimaal verkennen. De experts van VCK Cruises helpen u graag met het zoeken naar uw perfecte cruise naar Alaska. Bekijk onze cruise aanbiedingen of neem contact met ons op via 020 - 6 800 878 of info@vckcruises.nl.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine