020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

AmaWaterways keert terug naar de Mekong

AmaWaterways maakte eerder deze week bekend dat er vanaf 17 oktober weer cruises over de Mekong uitgevoerd gaan worden. Na een lange rustpauze is het de beurt aan de AmaDara om het seizoen in Zuid-Oost Azië te openen.

amadara amawaterways riviercruise mekong vietnam cambodjaDe AmaDara van AmaWaterways in Vietnam - Foto © AmaWaterways

Varen over de Mekong is een unieke manier om kennis te maken met de bijzondere cultuur van Vietnam en Cambodja. De reizen met AmaWaterways zijn volledig verzorgd en laten een kant van Zuidoost-Azië zien die anders is dan een traditionele rondreis over land. De AmaDara met haar 62 elegante hutten en suites biedt plaats aan maximaal 124 gasten. Op dit 100 meter lange schip vaart u dóór het land. Er is altijd iets te zien vanaf de ruime open dekken. Zoals u verwacht van AmaWaterways zijn de excursies inbegrepen bij de reissom; zo kunt u rekenen op een unieke cruise ervaring. Van een zegening door Boeddhistische monniken tot het ontdekken van kleurrijke markten en bruisende steden. Onze tip: verleng uw cruise met een landprogramma naar Hanoi, Ha Long Bat or Angkor Wat.

amadara amawaterways riviercruise mekong vietnam cambodjaZonnedek met zwembad op de AmaDara - Foto © AmaWaterways

amadara amawaterways riviercruise mekong vietnam cambodjaRuime hut met balkon op de AmaDara - Foto © AmaWaterways

Maar laten we het woord geven aan Amber Misdorp, onze Product Manager. Zij maakte de cruise met de AmaDara over de Mekong en deelde haar ervaringen en foto's met de lezers van dit blog. Klik hier om haar artikel te lezen.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine