020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

De ultieme wereldcruise: 141 dagen met 486 inbegrepen landexcursies!

Het staat hoog op veel wensenlijstjes: een reis om de wereld. De ultieme manier om de aarde te omcirkelen is wat ons betreft met de schepen van Regent Seven Seas Cruises. Deze week lanceerde deze rederij een 141-daagse wereldcruise met vertrek in 2027 waarbij praktisch alles is inbegrepen, zelfs de landexcursies!

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesSeven Seas Splendor van Regent Seven Seas Cruises - Foto © Regent Seven Seas Cruises

Denk u eens in: een wereldcruise waarbij uw luxe all-inclusive hotel met u meereist. Ontspannen dagen op zee die afgewisseld worden door drukke dagen op bestemmingen over de hele wereld. 's Morgens wakker worden en vanaf het balkon van uw suite zien hoe uw schip aanlegt in Honolulu, Bora Bora, Sydney, Bali en Singapore. Uw varende hotel op deze reis is de Seven Seas Splendor, een van Regent's nieuwste en meest spectaculaire schepen. Praktisch alles is inbegrepen op dit schip: fantastische culinaire verwennerij in meerdere restaurants, persoonlijke service van de vriendelijke bemanning en altijd een suite met balkon. U betaalt niets bij voor specialiteitenrestaurants, alcoholische drankjes (met uitzondering van enkele "vintage" merken), fooien, wifi en was service. Maar wat Regent Seven Seas Cruises écht uniek maakt, is dat u in praktisch elke haven kunt kiezen uit meerdere inbegrepen landexcursies!

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesSeven Seas Splendor in Kusadasi, Turkije in 2021 - Foto © VCK Cruises

In februari 2020 voeren we mee op de toen gloednieuwe Seven Seas Splendor. Lees ons uitgebreide verslag met foto's van dit geweldige schip hier:

Miami - Panama

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesTobacco Cay, Belize

De Wereldcruise 2027 van de Seven Seas Splendor begint op 11 januari op spectaculaire wijze met een hotelovernachting in Miami en een exclusief gala evenement. De volgende dag scheept u in en vertrekt u naar ... de wereld! Via havens in de zonnige Caraibische Zee en Centraal-Amerika bereikt u het Panamakanaal. Na de doorvaart legt het schip aan in Panama City waar wereldcruise gasten worden verrast met een exclusief evenement aan land.

Voorbeeld excursies*:
Cozumel, Mexico: Mexicaanse kookcursus, de Maya tempel van Chitzen Itza
Panama City: Vintage treinreis van de Stille Oceaan naar de Caribische Zee

Panama - Honolulu

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesAntigua, Guatemala

Vanuit Panama City koerst de Seven Seas Splendor noordwaarts naar Latijns Amerika: u bezoekt havens in Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala en Mexico. Of u kiest voor de prachtige stranden of voor de vele culturele schatten is aan u: de meeste excursies zijn gewoon inbegrepen! Na een ontspannen dag op zee komt de skyline van Los Angeles in zicht; hier blijft u bijna 24 uur. Vervolgens is er alle tijd om te genieten van het goede leven aan boord: de fantastische keuken, het entertainment en uw medereizigers. Op 13 februari verschijnen de Hawaiiaanse eilanden aan de horizon en stapt u aan land in Honolulu.

Voorbeeld excursies*:
Puntarenas, Costa Rica: Stadstour San José, A Real Coffee Experience
Puerto Quetzal, Guatemala: De koloniale stad Antigua
Los Angeles, USA: Wandeltocht door Beverly Hills en over Rodeo Drive

Honolulu - Sydney

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesMoorea, Frans-Polynesië

Na Honolulu bezoekt de Seven Seas Splendor nog twee havens in Hawaii om vervolgens in zuidelijke richting te varen naar Frans-Polynesië. Maar liefst 7 dagen blijft het schip in deze paradijselijke wateren en bezoekt u Papeete, Moorea, Raiatea, Bora Bora en Huahine. Via Samoa, Fiji, Vanuatu en Nieuw-Caledonië wordt koers gezet naar Brisbane, Australië. Op 15 maart komen de Sydney Harbour Bridge en het wereldberoemde Sydney Opera House in zicht en kunt u zich verheugen op een verblijf van 2 dagen in deze fantastische Australische stad.

Voorbeeld excursies*:
Papeete, Tahiti: Zeilen met een catamaran
Moorea: Fotosafari met een professionele fotograaf
Bora Bora: Polynesische dag met motu lunch
Brisbane: Een dag aan de Gold Coast

Sydney - Singapore

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesSydney, Australië

De Seven Seas Splendor volgt de Australische oostkust noordwaarts naar Townsville, Cairns, Cooktown en Darwin. In elke haven kiest u weer uit vele inbegrepen excursies. Na Australië doemt de Gordel van Smaragd op: Indonesië. Op het eiland Komodo ziet u de beruchte draken en op Bali geniet u van de ontspannen levensstijl en de prachtige natuur. Via Surabaya en Semarang (uitgangspunt voor excursies naar de Borobodur) wordt koers gezet naar Singapore.

Voorbeeld excursies*:
Townsville: World Heritage regenwoud ontdekkingstocht
Cairns, Australië: Groot Barriere Rif avontuur
Komodo, Indonesië: op zoek naar de Komodo draak
Bali, Indonesië: de cultuur van Bali
Semarang, Indonesië: Borobudur

Singapore - Mumbai

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesMumbai, India

Op 3 april vertrekt de Seven Seas Splendor uit Singapore om via Kuala Lumpur, Penang en Phuket te beginnen aan de oversteek van de Andaman Zee. In Colombo, Sri Lanka kunt u zich verheugen op een exclusief evenement aan land voor wereldcruise passagiers. Twee dagen lang kunt u kennismaken met de Malediven om daarna ondergedompeld te worden in de kleuren en geuren van India. Ontdek de charme van Cochin en Goa voor u in de miljoenenstad Mumbai aankomt.

Voorbeeld excursies*:
Colombo, Sri Lanka: Ingiriya thee plantage
Male, Malediven: een fotovlucht over de Malediven in een watervliegtuig
Kochi (Cochin), India: de kanalen van Kerala
Goa (Mormugao), India: Goa door de ogen van een local

Mumbai - Athene

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesPetra, Jordanië

Na de drukte van India doemen Oman en de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar op. In Dubai, Doha en Abu Dhabi vergaapt u zich aan de wolkenkrabbers en de luxe winkelcentra. Bijzonder is het bezoek aan Jeddah in Saoedie-Arabië. Met een tweedaags verblijf in Safaga (voor Luxor) heeft u alle tijd om excursies te maken naar de mooiste bezienswaardigheden van Egypte. Ook de stad Petra in Jordanië staat op het programma voordat uw schip het Suezkanaal door vaart naar de Middellandse Zee.

Voorbeeld excursies*:
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: High tea in het Burj Al Arab Hotel
Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten: met een terreinwagen door de Al Khatim woestijn
Jeddah, Saoedie-Arabië: Medina met een hogesnelheids trein
Safaga (Luxor), Egypte: Antiek Luxor met de Vallei van de Koningen
Aqaba, Jordanië: Wadi Rum en Petra

Athene - New York

All-inclusive wereldcruise 2017 met Regent Seven Seas CruisesCapri, Italië

Het is volop voorjaar in de Middellandse Zee als u aan het laatste deel van de wereldcruise van de Seven Seas Splendor begint. Vanuit Athene vaart u naar Sorrento, Rome, Barcelona, Alicanta, Malaga en Casablanca. In Malaga kunt u zich weer verheugen op een exclusief evenement aan land. U sluit deze onvergetelijke wereldreis af in New York. Dit is een ervaring die zijn weerga niet kent!

Voorbeeld excursies*:
Sorrento, Italië: Capri en Pompeii
Civitavecchia (Rome), Italië: Het Vaticaans Museum, St. Pieter en de Niccoline kapel
Barcelona, Spanje: Montserrat
Malaga, Spanje: Granada en het Alhambra

*Het actuele excursieaanbod was ten tijde van publicatie nog niet bekend. Genoemde excursies zijn gebaseerd op eerdere cruises van Regent Seven Seas Cruises en dienen ter indicatie. Voor sommige excursies kan een toeslag gelden. Het definitieve excursieprogramma van deze wereldcruise kan afwijken van bovengenoemde voorbeelden. Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder