020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Oceania Cruises lanceert Europa en Noord Amerika programma voor 2022

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Oceania Cruises lanceerde eerder deze week haar nieuwe zomerprogramma voor 2022. De 110 verschillende routes doen 253 havens aan. Maar liefst 77 cruises hebben een nieuw vaarschema en er worden 10 nieuwe havens aangedaan waaronder Aarhus in Denemarken, Killybegs in Ierland en de Lofoten in Noorwegen.

We hebben de brochure net binnengekregen en we hebben een paar favorieten. Zo keert Oceania Cruises in 2022 terug naar de Zwarte Zee met een cruise naar Odessa, Constanta en Istanbul. Ook bijzonder is de cruise van Haifa, Israel naar Venetië. In Noord-Europa zijn er prachtige cruises rond Groot-Brittannië en Ierland; de cruise met de Sirena op 25 juni 2022 omcirkelt zelfs heel Ierland. En wat te denken van de 14-daagse reis van Reykjavik naar Oslo met een bezoek aan Groenland. Nieuwsgierig? We sturen u de brochure van Oceania Cruises graag toe.

Marina Oceania Cruises in MonemvasiaMarina van Oceania Cruises in Monemvasia, Griekenland. © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine