020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Seabourn opent nieuw specialiteitenrestaurant aan boord van hun schepen

Solis, dat is de naam van het nieuwe specialiteitenrestaurant van Seabourn. Hier geniet u van zonnige, Mediterraanse gerechten die elke dag vers bereid worden. Het eerste Solis restaurant wordt in januari geopend aan boord van de Seabourn Quest.

Seabourn Cruise Line - Solis RestaurantSeabourn Cruise Line - Solis Restaurant

In het voorjaar van 2024 zullen ook de gasten aan boord van de Seabourn Encore, Seabourn Ovation en Seabourn Sojourn binnen kunnen stappen bij Solis. Dit nieuwe Seabourn concept neemt gasten mee naar de Middellandse Zee door middel van culinaire specialiteiten die ontwikkeld zijn door topchefs Anton Egger en Franck Salein. Hun jarenlange ervaring resulteert in een levendig, chique restaurant concept met goede achtergrondmuziek en een menu met kleurrijke gerechten. Denk daarbij aan Piquillos de la Mama; Baskische piquillo-paprika's met verse Murcia geitenmelkkaas op een crostini van boerenbrood. Of Branzino, een hele zeebaars gebakken in een korst van zeezout en verse tijm, geserveerd met artisjokken en tomaten. Of Bistecca Alla Fiorentina, Toscaanse gegrilde porterhouse steam met gegrilde gerookte aubergine. Vanzelfsprekend zal het menu van Solis ook de nodige vegetarische en veganistische opties bieden. Met de opening van Solis verbreekt Seabourn de acht jaar durende samenwerking met chef-kok Thomas Keller.

Seabourn Cruise Line - Solis RestaurantSeabourn Cruise Line - Solis Restaurant

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder