020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Seven Seas Prestige, een spectaculair nieuw cruiseschip voor Regent Seven Seas Cruises

In 2026 neemt Regent Seven Seas Cruises een gloednieuw cruiseschip in de vaart. Vorige week werd de naam bekend gemaakt: Seven Seas Prestige. Wat weten we over dit gloednieuwe luxe schip? In dit artikel vertellen we u meer.

Cruiseschip Seven Seas Prestige - Regent Seven Seas CruisesImpressie van de Seven Seas Prestige van Regent Seven Seas Cruises - Afbeelding © Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar luxe, all-inclusive cruiseschepen waar gasten altijd verblijven in een suite en waar praktisch alles is inbegrepen, tot aan landexcursies toe. Op dit moment telt de vloot van Regent Seven Seas Cruises zes schepen, maar in 2026 en 2029 komen daar twee nieuwe schepen bij. Het eerste nieuwe schip gaat Seven Seas Prestige heten en biedt plaats aan 850 gasten. Dat is 100 gasten meer dan op de Seven Seas Explorer, Seven Seas Splendor en Seven Seas Grandeur. Toch blijft de Seven Seas Prestige een handzaam formaat houden als een van de meest ruime cruiseschepen ter wereld.

Cruiseschip Seven Seas Prestige - Regent Seven Seas CruisesImpressie van de Seven Seas Prestige van Regent Seven Seas Cruises - Afbeelding © Regent Seven Seas Cruises

Naast een impressie van de buitenkant van het schip is er niet veel bekend gemaakt. Regent Seven Seas Cruises bouwt de spanning op, maar meldt al wel dat er een extra specialiteitenrestaurant geïntroduceerd wordt op de Seven Seas Prestige. Ook zullen er nieuwe suite categorieën komen. De Regent Suite zal zeker indrukwekkend worden. Aan de impressie te zien wordt het achterdek bij de spa aanzienlijk vergroot. Zou daar plaats zijn voor een tweede zwembad? En zien we daar een nieuwe buitenbar hoog op het achterschip? Het blijft op dit moment raden maar in de komende maanden zal er meer bekend worden gemaakt. Via dit blog houden u zeker op de hoogte!

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder