020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Norwegian Cruise Line

De schepen van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft het moderne cruisen zo’n beetje uitgevonden. In 1966 was deze rederij de eerste die wekelijks plezierreizen organiseerde vanuit Miami naar de zonnige Caribbean. En ruim veertig jaar later behoort NCL nog steeds tot de vernieuwers van de cruise industrie. Zo introduceerden ze het Freestyle Cruising concept op hun twaalf varende resorts. Met meer dan tien restaurants aan boord heeft u de keuze om te dineren waar u maar wilt. Er gelden geen strikte kledingadviezen zodat u uw smoking of avondjurk thuis kunt laten. Kortom, u kunt doen en laten wat ú wilt – het is tenslotte uw vakantie. Op de jongste vloot ter wereld zult u zich geen minuut vervelen. Freestyle Cruising verovert de wereld!

Spectaculaire moderne cruiseschepen

Buiten dineren in de Caribbean of Middellandse Zee

The Haven met exclusieve suites

Ook in Alaska is Norwegian Cruise Line thuis

Voor kinderen van alle leeftijden: het waterpark

Keuze uit een groot aantal specialiteitenrestaurants

Norwegian is ideaal voor gezinnen met kinderen

Pride of Hawaii vaart weekcruises rond Hawaii

Harvest Cay, NCL's prive eiland in Belize


Uw cruise met Norwegian Cruise Line boekt u bij VCK Cruises

VCK Cruises biedt alle reizen met Norwegian Cruise Line aan maar er is op onze website niet voldoende plaats voor het enorme en steeds wisselende aanbod van alle schepen. Maak daarom uw keuze op de website van de rederij en boek met de vertrouwde Nederlandse zekerheid van VCK Cruises! Bij de medewerkers van VCK Cruises staat persoonlijk, welgemeend advies en gedegen service hoog in het vaandel. Dat dat op prijs gesteld wordt blijkt uit de vele positieve reacties van onze klanten. Maar liefst 98% van onze klanten beoordeelt VCK Cruises met "goed" of "zeer goed". Daar zijn we maar wát trots op! Vanzelfsprekend regelen we ook uw aansluitende vluchten of hotelovernachtingen. Bel ons op 020 - 6 800 878 of mail ons.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder