020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Norwegian Cruise Line

De schepen van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft het moderne cruisen zo’n beetje uitgevonden. In 1966 was deze rederij de eerste die wekelijks plezierreizen organiseerde vanuit Miami naar de zonnige Caribbean. En ruim veertig jaar later behoort NCL nog steeds tot de vernieuwers van de cruise industrie. Zo introduceerden ze het Freestyle Cruising concept op hun twaalf varende resorts. Met meer dan tien restaurants aan boord heeft u de keuze om te dineren waar u maar wilt. Er gelden geen strikte kledingadviezen zodat u uw smoking of avondjurk thuis kunt laten. Kortom, u kunt doen en laten wat ú wilt – het is tenslotte uw vakantie. Op de jongste vloot ter wereld zult u zich geen minuut vervelen. Freestyle Cruising verovert de wereld!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine