020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Alleen bij VCK Cruises: nieuwe aanbiedingen met Azamara®

Azamara® heeft een bijzondere positie in de cruisewereld. De drie boutique schepen van deze rederij zijn niet te groot en niet te klein. Aan boord verblijft u op basis van all-inclusive waarbij de fooien en huisdranken zijn inbegrepen. Maar het zijn vooral de routes die Azamara® zo uniek maken. Bekijkt u de aanbiedingen in deze e-mailing en u zult beamen dat ze anders dan anders zijn. Zo gaat uw schip voor anker bij het strand van Copacabana op Oudejaarsavond, verblijft u twee dagen in de meest zuidelijke stad ter wereld of maakt u een onvergetelijke safari vanuit Port Elizabeth of Durban. Zoals u van ons gewend bent bieden onze geheel verzorgde aanbiedingen veel waar voor uw geld; reken maar na!

Neem contact met ons op via 020 - 6 800 878 of info@vckcruises.nl

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine