020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Spectaculaire aanbiedingen Caribisch gebied met Oceania Cruises

Op de middelgrote schepen van Oceania Cruises zijn uw niet-alcoholische drankjes altijd inbegrepen, zijn de maaltijden van ongekend hoog niveau en hoeft u uw avondjurk of smoking niet mee te nemen.

Als u altijd eens een cruise met Oceania Cruises heeft willen maken of op zoek bent naar het ideale weekje winterzon, dan is dit de e-mail voor u. Wij hebben ongelooflijke aanbiedingen op maar liefst 15 reizen met Oceania Cruises naar de Caraïbische Zee tegen uitzonderlijk scherpe tarieven. U maakt al een 7-daagse cruise vanaf € 929,00 per persoon waarbij alle niet-alcoholische drankjes bij de reissom zijn inbegrepen. Daarnaast heeft u per persoon de keuze uit 2 gratis excursies, $200 boordtegoed of een drankenpakket (ongelimiteerd champagne, wijn en bier tijdens lunch en diner)! De genoemde tarieven zijn in dit geval “cruise-only”. Een totaalpakket met aansluitende vluchten, transfers en hotelaccommodatie in Florida stellen wij graag voor u samen.” Ziet u uw favoriete reis niet terug? Neem dan contact met ons op via 020 - 6 800 878 of info@vckcruises.nl. Alle genoemde acties zijn alleen geldig op nieuwe boekingen en niet te combineren met reizen uit onze brochure, overige geheel verzorgde VCK Cruises pakketten en Cruise & Ontdek-reizen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine