020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Spectaculaire aanbiedingen met Ponant

Ponant is een Franse rederij, met kleinschalige schepen. 'Small is beautiful' is de leus van deze rederij, die haar gasten een zeer persoonlijke service biedt. De reizen van deze Franse rederij mogen dan ook gerust spectaculair genoemd worden. Op intieme, zeer luxe en moderne schepen bezoekt u ’s werelds meest ongerepte gebieden. Ponant is dan ook een uitstekende keuze voor de cruiseganger die een intieme vakantie wenst, weg van het massatoerisme. 

Als u altijd eens een cruise met Ponant heeft willen maken dan is het nu de tijd om te boeken. Wij hebben ongelooflijke aanbiedingen op enkele reizen met Ponant. Ziet u uw favoriete reis niet terug? Neem dan contact met ons op via 020 - 6 800 878 of info@vckcruises.nl. Alle genoemde acties zijn alleen geldig op nieuwe boekingen en niet te combineren met reizen uit onze brochure, overige geheel verzorgde VCK Cruises pakketten en Cruise & Ontdek-reizen.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine