020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek


Thailand

Vriendelijke mensen en uitnodigende stranden

Mensen die voor het eerst op vakantie gaan naar Azië, kiezen vaak Thailand als eerste bestemming. Dat is niet zonder reden; Thailand biedt prachtige natuur, uitnodigende stranden en de mensen zijn bijzonder vriendelijk. Maar Thailand is niet alleen geschikt voor een rondreis of strandvakantie, ook een cruise naar Thailand is bijzonder aan te raden.

Meer...
Tijdens cruises naar Thailand worden vaak strandbestemmingen als Phuket en Ko Samui bezocht, maar ook de hoofdstad Bangkok ontbreekt zelden in het reisschema. Bangkok ligt niet direct aan zee, maar is eenvoudig te bezoeken vanaf de havenstad Laem Chabang. De Thaise hoofdstad is een van de meest spectaculaire steden van Azië, met gezellige markten en een kolossaal koninklijk paleis als voornaamste bezienswaardigheden. Een cruise naar Thailand is vaak de combineren met een reis naar Maleisië, Indonesië of zelfs Myanmar.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine