020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Princess Cruises

De schepen van Princess Cruises

Bij Princess Cruises krijgt u waar voor uw geld. In de zeventiger jaren kende iedereen deze gerenommeerde rederij door de tv serie "The Love Boat", maar Princess Cruises is in de afgelopen decennia met haar tijd meegegaan. Praktisch alle Princess schepen beschikken inmiddels over meerdere zwembaden, grote theaters en diverse populaire specialiteitenrestaurants. De schepen mogen groot zijn, eenmaal aan boord heeft u het idee op een veel intiemer schip te reizen. Toch heeft u alle voordelen van een groter schip en zullen uw (klein)kinderen het ook naar hun zin hebben. Princess Cruises is bekend om haar innovatieve vaarschema's en wordt gezien als trendsetter op het gebied van nieuwe routes. De sfeer aan boord is zeer internationaal en uiterst ontspannen, maar er wordt niet op kwaliteit beknibbeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze rederij zo'n grote schare trouwe fans heeft.

Princess Cruises vaart over de hele wereld

Elk Princess schip heeft een indrukwekkend atrium

Veel zwembaden met veel open dekruimte

Een keuze uit specialiteitenrestaurants tegen toeslag

Princess Cruises is thuis in prachtig Alaska

Wervelend entertainment in grote theaters

Comfortabele hutten en suites, vaak met balkon

La Mer, de Franse bistro op de Majestic Princess

Vaar door het Panamakanaal met Princess Cruises


Uw cruise met Princess Cruises boekt u bij VCK Cruises

VCK Cruises biedt alle reizen met Princess Cruises aan maar er is op onze website niet voldoende plaats voor het enorme en steeds wisselende aanbod van alle schepen. Maak daarom uw keuze op de website van de rederij en boek met de vertrouwde Nederlandse zekerheid van VCK Cruises! Bij de medewerkers van VCK Cruises staat persoonlijk, welgemeend advies en gedegen service hoog in het vaandel. Dat dat op prijs gesteld wordt blijkt uit de vele positieve reacties van onze klanten. Maar liefst 98% van onze klanten beoordeelt VCK Cruises met "goed" of "zeer goed". Daar zijn we maar wát trots op! Vanzelfsprekend regelen we ook uw aansluitende vluchten of hotelovernachtingen. Bel ons op 020 - 6 800 878 of mail ons.

 

Reisverslagen Princess Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Princess Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van het Princess Cruises cruiseschip Ruby Princess en laten we u onze eigen foto's zien van het interieur en cruisebestemmingen.

Reisverslag: de eerste cruise van Sky Princess

Lees hier het verslag

Reisverslag: de Middellandse Zee met Ruby Princess

Lees hier het verslag

Hoe ontloop je toeristenmassa's in Santorini?

Lees hier het verslag

Let op: VCK Cruises aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe websites

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder