020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • image

Princess Cruises

De schepen van Princess Cruises

Bij Princess Cruises krijgt u waar voor uw geld. In de zeventiger jaren kende iedereen deze gerenommeerde rederij door de tv serie "The Love Boat", maar Princess Cruises is in de afgelopen decennia met haar tijd meegegaan. Praktisch alle Princess schepen beschikken inmiddels over meerdere zwembaden, grote theaters en diverse populaire specialiteitenrestaurants. De schepen mogen groot zijn, eenmaal aan boord heeft u het idee op een veel intiemer schip te reizen. Toch heeft u alle voordelen van een groter schip en zullen uw (klein)kinderen het ook naar hun zin hebben. Princess Cruises is bekend om haar innovatieve vaarschema's en wordt gezien als trendsetter op het gebied van nieuwe routes. De sfeer aan boord is zeer internationaal en uiterst ontspannen, maar er wordt niet op kwaliteit beknibbeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze rederij zo'n grote schare trouwe fans heeft.

De experts van VCK Cruises kennen een aantal schepen van Princess Cruises uit eigen ervaring. Zo vindt u op ons blog een gedetailleerd fotoverslag van een cruise in de Middellandse Zee met de Ruby Princess.

VCK Cruises biedt alle reizen met Princess Cruises aan maar er is op onze website niet voldoende plaats voor het enorme aanbod van alle schepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies!

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure