020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image

Princess Cruises

De schepen van Princess Cruises

Bij Princess Cruises krijgt u waar voor uw geld. In de zeventiger jaren kende iedereen deze gerenommeerde rederij door de tv serie "The Love Boat", maar Princess Cruises is in de afgelopen decennia met haar tijd meegegaan. Praktisch alle Princess schepen beschikken inmiddels over meerdere zwembaden, grote theaters en diverse populaire specialiteitenrestaurants. De schepen mogen groot zijn, eenmaal aan boord heeft u het idee op een veel intiemer schip te reizen. Toch heeft u alle voordelen van een groter schip en zullen uw (klein)kinderen het ook naar hun zin hebben. Princess Cruises is bekend om haar innovatieve vaarschema's en wordt gezien als trendsetter op het gebied van nieuwe routes. De sfeer aan boord is zeer internationaal en uiterst ontspannen, maar er wordt niet op kwaliteit beknibbeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze rederij zo'n grote schare trouwe fans heeft.

VCK Cruises biedt alle reizen met Princess Cruises aan maar er is op onze website niet voldoende plaats voor het enorme aanbod van alle schepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies!

 

 

Wat is inbegrepen bij Princess Cruises?

Op de schepen van Princess Cruises zijn de maaltijden en snacks in de hoofdrestaurants, buffetrestaurants en lounges inbegrepen bij de reissom. Ook koffie en thee uit de automaat in het buffetrestaurant zijn inbegrepen. In de specialiteitenrestaurants, zoals het steakhouse en het Italiaanse restaurant, betaalt u een toeslag en is reservering verplicht. In onderstaande tabel ziet u in een oogopslag wat er is inbegrepen tijdens uw cruise met Princess Cruises. VCK Cruises heeft soms speciale aanbiedingen voor reizen met Princess Cruises inclusief drankjes, fooien of excursies. Bel ons op 020-6800878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer details.

Stand: juni 2018. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij boeking altijd na welke voorwaarden op uw reis van toepassing zijn.

 

Reisverslagen Princess Cruises van de experts van VCK Cruises

Meer weten over Princess Cruises? Lees de artikelen uit ons Inspiratieblog en vaar virtueel met ons mee. In onze artikelen delen we onze persoonlijke ervaringen aan boord van het Princess Cruises cruiseschip Ruby Princess en laten we u onze eigen foto's zien van het interieur en cruisebestemmingen.

Reisverslag: de eerste cruise van Sky Princess

Lees hier het verslag

Reisverslag: de Middellandse Zee met Ruby Princess

Lees hier het verslag

Hoe ontloop je toeristenmassa's in Santorini?

Lees hier het verslag

Venetië ontwaakt: vroeg opstaan loont

Lees hier het verslag

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine