020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

Verzekeringen

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Als u bijvoorbeeld tijdens uw vakantie aangewezen bent op iemand die uw taken waarneemt, zoals een zakelijke waarnemer of een verzorger van uw huis, huisdieren of planten, kunt u het eventuele wegvallen van die waarnemer ook meeverzekeren tegen een extra toeslag.

Wij adviseren u een annulerings- en reisverzekering direct na het reserveren af te sluiten. Indien u later dan 7 dagen na boekingsdatum een annuleringsverzekering afsluit dan geldt er een clausule waardoor er uitsluitingen zijn op de standaard dekking. Heeft u al een doorlopende annuleringsverzekering, checkt u in dat geval of het maximale verzekerde bedrag met uw cruisereservering niet overschreden wordt en u dus voldoende dekking heeft.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine