020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

Verzekeringen

VCK Cruises – Allianz Global Assistance

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Als u bijvoorbeeld tijdens uw vakantie aangewezen bent op iemand die uw taken waarneemt, zoals een zakelijke waarnemer of een verzorger van uw huis, huisdieren of planten, kunt u het eventuele wegvallen van die waarnemer ook meeverzekeren tegen een extra toeslag.

Wij adviseren u de annuleringsverzekering direct bij het reserveren af te sluiten. Indien u later dan 7 dagen na boekingsdatum een annuleringsverzekering afsluit dan geldt er een clausule waardoor er uitsluitingen zijn op de standaard dekking. Heeft u al een doorlopende annuleringsverzekering, checkt u in dat geval of het maximale verzekerde bedrag met uw cruisereservering niet overschreden wordt en u dus voldoende dekking heeft.

Allianz Global Assistance

VCK Cruises werkt samen met Allianz Global Assistance. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Zij werken wereldwijd met eigen alarmcentrales, hebben professionele hulpverleners die u helpen in het Nederlands.

Rekening houdend met de wetgeving die er is m.b.t. de verkoop van verzekeringen, kan VCK Cruises verzekeringen voor u afsluiten tot een wettelijk gestelde maximum premie van € 200,- per persoon per verzekering (excl. assurantiebelasting). Afhankelijk van uw totale reissom kan VCK Cruises een annuleringsverzekering voor u afsluiten tot een maximale reissom van € 6.490,- per persoon. Wij sluiten dan een combinatie van een doorlopende annuleringsverzekering (verzekerde reissom € 3.000,- pp) en een kortlopende verzekering (verzekerde reissom maximaal € 3.490,-) voor u af.

Er zijn ook mogelijkheden indien u een hoger bedrag dient te verzekeren. Tot een verzekerde reissom van € 10.000,- p.p. is dit tegen een standaard premie mogelijk. Hogere reissommen worden op aanvraag beoordeeld en tegen een toeslag op de standaard premie aangeboden. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, vertrekdatum, hoogte van de totale reissom en de annuleringsvoorwaarden. De aanvraag kan door Allianz Global Assistance ook afgewezen worden. Allianz Global Assistance zal na uw akkoord hiervoor, telefonisch contact met u opnemen. Wij geven hiervoor uw naam, postcode, huisnummer, telefoonnummer, e-mailadres en het aantal verzekerde door.

Verzekeringskaart inclusief polisvoorwaarden
Klik hier voor essentiële informatie voor het afsluiten van uw doorlopende verzekering.

Verzekeringskaart inclusief polisvoorwaarden
Klik hier voor essentiële informatie voor het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering

Verzekeringskaart inclusief polisvoorwaarden
Klik hier voor essentiële informatie voor het afsluiten van een kortlopende reisverzekering.

VCK Cruises bemiddelt in verzekeringen en ontvangen daarvoor provisie van Allianz Global Assistance.

Indien u een annulerings- of reisverzekering via VCK Cruises wilt afsluiten, neemt u dan direct na boeking contact op met VCK Cruises op 020 – 6800 878.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine