020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

De Marina van Oceania Cruises weer in de vaart na een uitgebreide renovatie

Tijdens een recente dokbeurt in Palermo, Italië heeft de 13 jaar oude Marina van Oceania Cruises een verjongingskuur ondergaan. Zo zijn er drie nieuwe eetgelegenheden toegevoegd en werden alle Penthouse Suites verbouwd.

Cruiseschip Marina - Oceania CruisesDe Marina van Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

Gasten aan boord van de Marina kunnen nu genieten van Aquamar Kitchen, dat in de plaats gekomen is van La Reserve. Dit nieuwe, op wellness geïnspireerd restaurant debuteerde vorig jaar op de Vista en was direct een hit. Hier kunt u voor ontbijt kiezen voor diverse energy bowls, avocado toast specialiteiten, verse vruchtensappen en smoothies. Aquamar Kitchen is ook geopend voor de lunch met diverse overheerlijke poke bowls, salades, sandwiches en burgers. Het is geen wonder dat dit restaurant zo populair is.

Aquamar Kitchen op cruiseschip Marina - Oceania CruisesAquamar Kitchen op de Vista van Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

Ook nieuw op de Marina: een ijssalon bij het zwembad waar milkshakes en smoothies geserveerd worden. Oceania Cruises is een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse boutique ijsmerk Humphry Slocombe en biedt op de Marina en Riviera 14 verschillende varianten aan. Meest populair is "Secret Breakfast", whiskey ijs met een cornflake koekje. Speciaal voor Oceania Cruises is de "Regatta Royale" ontwikkeld: donkere chocoladeijs et sinaasappelschip en gerookt zeezout.

Waves Grill op cruiseschip Marina - Oceania CruisesWaves Grill op de Marina van Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

In de Waves Grill is een nieuwe pizzeria geopend. Op het halfopen dek geniet u hier 's avonds van handgemaakte pizza's uit de oven. Begin met wat antipasti, om daarna de bijzondere pizza's te ontdekken: van geroosterde paprika met truffel olie tot a pittige chorizo pizza. En voor de zoetekauw is er een bijzondere nutella pizza!

Pizzeria op cruiseschip Marina - Oceania CruisesPizzeria op de Marina van Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

“Marina is het eerste Oceania schip dat ontworpen en gebouwd werd door foodies”, zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “We staan ​​bekend om het serveren van The Finest Cuisine at Sea. Dit is niet alleen maar een slogan, het is de ruggengraat van het bedrijf. Culinair verrassen is de basis van wat we doen aan boord van al onze schepen, en wereldwijd, op de bestemmingen die we bezoeken. De toevoeging van drie ontspannen, maar toch verfijnde eetgelegenheden aan Marina is de perfecte manier om onder de aandacht te brengen dat The Finest Cuisine at Sea niet altijd betekent dat u plaats neemt aan een formeel gedekte tafel gesteven servetten. Onze culinaire passie is doorgevoerd naar die perfect bereide pizza, vergezeld van een gekoeld glas witte wijn tijdens het vertrek uit een inspirerende haven.”

Executive Culinary Director Alexis Quaretti voegt toe: “De introductie van deze drie prachtige culinaire locaties aan boord van Marina is slechts het begin van alle plannen die we hebben voor Oceania Cruises. Er wordt ongelofelijk veel werk verzet om de komst van Allura volgende zomer voor te bereiden, maar we vergeten de andere schepen in de vloot zeker niet. Het begint allemaal met de beste ingrediënten, het beste team en een precies plan hoe elke hap moet smaken – of het nu een lunchburger bij Waves Grill is of een extravagante soufflé in The Grand Dining Room. We hebben zoveel om over te praten, ik kan niet wachten om de komende weken en maanden meer te delen.”

Penthouse Suite op cruiseschip Marina - Oceania CruisesPenthouse Suite op de Marina van Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

Maar de renovatie van de Marina blijft niet beperkt tot de drie nieuwe restaurants. Veel lounges en restaurants (waaronder Martini's, Horizons, The Grand Dining Room, de Polo Grill en de bibliotheek) kregen nieuwe tapijten en stoffering. Alle 124 Penthouse Suites zijn compleet verbouwd en hebben nu een moderne, trendy sfeer. U vindt er nieuw meubilair, nieuw kasten met meer bergruimte, nieuwe tapijten en bekleding en meer stopcontacten en USB poorten. De badkamers beschikken nu over een grote inloopdouche. Wat niet veranderd is in de Penthouse Suites, is Oceania's Tranquility Bed dat op alle schepen van de vloot zo'n perfecte nachtrust garandeert. De verjongingskuur van de Marina wordt compleet gemaakt door de uitrol van Starlink Wifi, het supersnelle netwerk dat op de meeste plaatsen op aarde beschikbaar is.

Badkamer van Penthouse Suite op cruiseschip Marina - Oceania CruisesBadkamer van Penthouse Suite op de Marina van Oceania Cruises - Foto © Oceania Cruises

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder