020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Drieëndertig jaar terug in de tijd: 17 november 1987

Meer dan dertig jaar geleden (oef) boekten we een cruise van een week op de Celebration van Carnival Cruise Lines. Al direct na vertrek uit Miami deed de rederij zijn naam eer aan: dansende obers, conga lines, dienbladen vol neonkleurige cocktails, "male nightgown competitions" en nog veel meer.

Toch waren we zeer plezierig verrast over het niveau van de service en de maaltijden; alles leek op dit schip te kloppen. Op 17 november 1987 kwamen we 's morgens in alle vroegte aan in Charlotte Amalie, St. Thomas en maakten we een prachtige excursie naar het prachtige strand van Magens Bay. 's Avonds bij het wegvaren passeerden we andere cruiseschepen: de Noordam van Holland America Line, de Atlantic van Home Line en de Sagafjord van Norwegian America Line. De Noordam werd in 1984 in dienst genomen en voer tot 2005 voor Holland America Line. Als Marella Celebration heeft ze tot dit jaar voor Marella Cruises gevaren; haar lot is onbeslist. Home Lines werd in 1946 opgericht in Italië en voerde in eerste instantie lijndiensten uit tussen Genua en New York. Later werd de rederij succesvol met het uitvoeren van cruises naar Bermuda en de Caribbean, voornamelijk vanuit New York. De Atlantic werd in 1982 gebouwd en heeft zes jaar voor Home Lines gevaren. In Nederland werd het schip later populair als Melody van MSC Cruises. In 2018 werd ze verkocht aan de sloopwerf. De Celebration is nu eigendom van Bahamas Paradise Cruise Line en maakt korte reizen tussen Florida en de Bahamas.

cruiseschepen in charlotte amalie st thomas

cruiseschepen in charlotte amalie st thomas

cruiseschepen in charlotte amalie st thomasNoordam van Holland America Line, Atlantic van Home Lines en Sagafjord van Norwegian America Line in Charlotte Amalie, St. Thomas op 17 november 1987. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder