020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Goed nieuws van de experts van VCK Cruises

Er is goed nieuws voor de klanten van VCK Cruises! Op 2 april 2024 is VCK Cruises onderdeel geworden van de Destin Travel Group, een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1968 actief is met de verkoop van kwalitatief hoogstaande, specialistische reizen.

Misschien kent u de Destin Travel Group wel. Ze bieden reizen aan onder een vijftal merknamen:

Friendship Riviercruises
Incento Treinreizen
Air Cruise Collection
Hannick Muziekreizen
Robinson Zeecruises.

Cruise & Ontdek reizen van VCK CruisesUnieke Cruise & Ontdek reizen van VCK Cruises

VCK Cruises treedt als zesde reisspecialist toe en daar zijn we heel blij mee. Tussen de Destin Travel Group en VCK Cruises bestaan belangrijke overeenkomsten. Beide bedrijven richten zich op persoonlijke aandacht voor de klant met een uniek reisaanbod. Gezamenlijk worden we in de toekomst nog beter in staat om onderscheidende Cruise & Ontdek reizen samen te stellen met inspirerende landprogramma's en fantastische cruises. Voor u is het "business as usual": ons volledige team met 13 cruisespecialisten blijft als zelfstandig onderdeel binnen de Destin Travel Group opereren vanuit ons huidige kantoor in Amsterdam.

Cruise & Ontdek reizen van VCK CruisesUnieke Cruise & Ontdek reizen van VCK Cruises

Destin Travel Group VCK Cruises

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder