020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Holland America Line opent Alaska cruise seizoen

Dubbel feest voor Holland America Line: In de week dat de rederij haar 149 jarig bestaan vierde bezocht de Koningsdam als eerste cruiseschip van dit jaar een Canadese haven. Dat was een extra mooi moment omdat alle Canadese havens twee jaar gesloten zijn geweest voor cruiseschepen.

cruiseschip Koningsdam Holland America Line in Vancouver

Op 9 april werd de Koningsdam feestelijk verwelkom in Victoria op Vancouver Island. Een dag later gingen werden de feestelijkheden voortgezet toen de Koningsdam in de vroege ochtend de Lions Gate Bridge passeerde en de haven van Vancouver binnenvoer. In het bijzijn van veel officials (waaronder de President van Holland America Line, Gus Antorcha) werd de officiële opening van het cruiseseizoen gevierd. Voordat de Koningsdam begint aan haar seizoen van cruises naar Alaska maakt ze eerst een 18-daagse cruise naar Hawaii.

cruiseschip Koningsdam Holland America Line in Vancouver

cruiseschip Koningsdam Holland America Line in Vancouver

cruiseschip Koningsdam Holland America Line in Vancouver

Foto's © Holland America Line. Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder