020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Tien jaar terug in de tijd: 10 november 2010

Een week varen in de warme Caraïbische Zee - we kunnen er op dit moment alleen maar van dromen. Tien jaar geleden scheepten we in Ft. Lauderdale in op de Nieuw Amsterdam van Holland America Line voor een cruise naar Grand Turk, San Juan, St. Maarten en Half Moon Cay, het privé eiland van de rederij in de Bahamas.

Op deze dag in 2010 voeren we rond het middaguur langs het machtige El Morro fort dat sinds de 16e eeuw de haveningang van San Juan bewaakt. De Nieuw Amsterdam legde midden in de oude stad aan; een wirwar van pittoreske straatjes met felgekleurde koloniale gebouwen. Als we in San Juan zijn gaan we steevast een glas sangria drinken in de buitenbar van het El Convento Hotel; een prachtige luxehotel in het centrum. Bij het licht van de ondergaande zon keerden we terug naar de Nieuw Amsterdam. Het was een heerlijke week.

Nieuw Amsterdam Holland America Line cruiseschipNieuw Amsterdam van Holland America Line in San Juan, Puerto Rico op 10 november 2010. Foto © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder