020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

 
 

Unieke cruise aanbiedingen van VCK Cruises

Het vinden van de perfecte cruise is mensenwerk. Bij ons is een persoonlijk advies het belangrijkst. Onze ervaren medewerkers kennen praktisch iedere cruiserederij en zijn experts in het vinden van úw perfecte vakantie. Door een intensieve samenwerking met cruise rederijen en luchtvaartmaatschappijen kunnen we u vaak reizen aanbieden met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. VCK Cruises biedt de mooiste cruises aan naar 's werelds meest inspirerende bestemmingen. Hier vindt u onze mooiste cruise aanbiedingen, met zorg samengesteld door onze experts.

Holland America Line

Aanbiedingen

Oceania Cruises

Aanbiedingen

Regent Seven Seas Cruises

Aanbiedingen

Crystal Cruises

Aanbiedingen

Silversea Cruises

Aanbiedingen

Seabourn

Aanbiedingen

 


Cruise & Auto: hét recept voor de perfecte vakantie

Vindt u een comfortabele cruise in combinatie met een verzorgd landarrangement per huurauto hét recept voor de perfecte vakantie? Dan zijn onze Cruise & Auto reizen uitermate geschikt voor u. VCK Cruises biedt u drie gloednieuwe Cruise & Ontdek reizen aan, die we naar uw wens kunnen koppelen aan elke cruise vanuit Vancouver, Los Angeles, San Diego of Barcelona. Tijdens de landprogramma's ontdekt u Las Vegas en nationale parken zoals de Grand Canyon, de Rocky Mountains of Spanje. Wij reserveren naast de cruise en vluchten ook uw huurauto en hotelovernachtingen. Zo kunt u zich zorgeloos verheugen op al het moois dat u gaat zien! 

Cruise & Auto West Amerika

Cruise & Ontdek Las Vegas en Grand Canyon

Bekijk de reizen

Cruise & Auto Canada

Cruise & Ontdek de Rocky Mountains

Bekijk de reizen

Cruise & Auto Spanje

Cruise & Ontdek Spanje en Middellandse Zee

Bekijk de reizen

 
Cruise & Ontdek reizen: cruises mét landarrangement

 
 

Geen boek, film of foto kan er tegenop: de wereld met eigen ogen zien is een verrijking van het leven. Daarom streven we er bij VCK Cruises altijd naar om u reizen aan te bieden naar de mooiste, meest inspirerende plekken. Maar eerlijk is eerlijk: niet alle wereldwonderen zijn bereikbaar per cruiseschip. Vandaar dat we u met trots ons cruise & ontdek label presenteren. Dat zijn volledig verzorgde reizen die u nét even verder brengen. De reizen zijn in alle opzichten uniek. Tijdens het landprogramma leert u een bestemming op een bijzondere manier kennen. En na alle indrukken van het vasteland is het tijd voor de zee; ieder landarrangement is namelijk gecombineerd met een prachtige cruise. Bekijk hieronder een overzicht van de reizen met landarrangement die wij aanbieden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine