020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • image


Unieke cruise aanbiedingen van VCK Cruises

Het vinden van de perfecte cruise is mensenwerk. Bij ons is een persoonlijk advies het belangrijkst. Onze ervaren medewerkers kennen praktisch iedere cruiserederij en zijn experts in het vinden van úw perfecte vakantie. Door een intensieve samenwerking met cruise rederijen en luchtvaartmaatschappijen kunnen we u vaak reizen aanbieden met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. VCK Cruises biedt de mooiste cruises aan naar 's werelds meest inspirerende bestemmingen. Hier vindt u onze mooiste cruise aanbiedingen, met zorg samengesteld door onze experts.

Aanbieding van de week

Cruise naar Hawaii, Marquesas en Tahiti met Holland America Line
Koningsdam ****
38-daagse reis, vertrek 14 februari 2025

Geheel verzorgd, inclusief vluchten en hotelovernachting San Diego

Bekijk aanbieding

De mooiste aanbiedingen van VCK Cruises

Geen boek, film of foto kan er tegenop: de wereld met eigen ogen zien is een verrijking van het leven. Daarom streven we er bij VCK Cruises altijd naar om u reizen aan te bieden naar de mooiste, meest inspirerende plekken op de beste, middelgrote cruiseschepen. Hieronder vindt u onze beste aanbiedingen in één oogopslag.

VCK Cruises geeft enkele malen per jaar een prachtig magazine uit met wetenswaardigheden, reisverslagen en tips voor alle cruiseliefhebbers. Ook vindt u in Zeezicht een aantal unieke reisaanbiedingen, stuk voor stuk met zorg samengesteld door onze cruise experts. Wilt u Zeezicht magazine ook ontvangen? Klik dan hier. De abonnees van onze e-mail nieuwsbrief zijn altijd als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen. Abonneer u hier!
 
 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder