020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Buitengewone cruises persoonlijk samengesteld door experts - VCK Cruises

 
 

Unieke cruise aanbiedingen van VCK Cruises

Het vinden van de perfecte cruise is mensenwerk. Bij ons is een persoonlijk advies het belangrijkst. Onze ervaren medewerkers kennen praktisch iedere cruiserederij en zijn experts in het vinden van úw perfecte vakantie. Door een intensieve samenwerking met cruise rederijen en luchtvaartmaatschappijen kunnen we u vaak reizen aanbieden met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding. VCK Cruises biedt de mooiste cruises aan naar 's werelds meest inspirerende bestemmingen. Hier vindt u onze mooiste cruise aanbiedingen, met zorg samengesteld door onze experts.

Holland America Line

Aanbiedingen

Oceania Cruises

Aanbiedingen

Regent Seven Seas Cruises

Aanbiedingen

Crystal Cruises

Aanbiedingen

Silversea Cruises

Aanbiedingen

Seabourn

Aanbiedingen

 
De mooiste aanbiedingen van VCK Cruises

Geen boek, film of foto kan er tegenop: de wereld met eigen ogen zien is een verrijking van het leven. Daarom streven we er bij VCK Cruises altijd naar om u reizen aan te bieden naar de mooiste, meest inspirerende plekken op de beste, middelgrote cruiseschepen. Hieronder vindt u onze beste aanbiedingen in één oogopslag.

VCK Cruises geeft enkele malen per jaar een prachtig magazine uit met wetenswaardigheden, reisverslagen en tips voor alle cruiseliefhebbers. Ook vindt u in Zeezicht een aantal unieke reisaanbiedingen, stuk voor stuk met zorg samengesteld door onze cruise experts. Wilt u Zeezicht magazine ook ontvangen? Klik dan hier. De abonnees van onze e-mail nieuwsbrief zijn altijd als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen. Abonneer u hier!
 
 

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine