020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Silver Origin officieel gedoopt in de Galapagos Eilanden

Op 25 februari was het eindelijk zo ver: de unieke Silver Origin van Silversea Cruises werd gedoopt in een bijzondere ceremonie bij San Cristobal, Galapagos Eilanden. Dit unieke, speciaal voor Galapagos ontworpen schip werd in 2020 tijdens de Corona crisis in Nederland gebouwd.

cruiseschip silver origin van silversea cruises in galapagosDe Silver Origin in Galapagos - Foto © Silversea Cruises

De genodigden van de doopplechtigheid van de Silver Origin werden geheel in stijl vervoerd per zodiac waar het glas werd geheven op alweer het tiende Silversea familielid. Zoals gebruikelijk in de Royal Caribbean Group waar Silversea Cruises deel van uitmaakt werd de doop opgeluisterd door het geluid van doedelzakken. In aanwezigheid van Jason Liberty (President and CEO, Royal Caribbean Group), Roberto Martinoli, (President en CEO, Silversea Cruises) en Barbara Muckermann (Chief Commercial Officer, Silversea Cruises) was het de eer aan Johanna Carrión om het nieuwe schip officieel te dopen.

cruiseschip silver origin van silversea cruises in galapagosDe Base Camp Lounge op de Silver Origin - Foto © Silversea Cruises

Johanna Carrión is de Executive Director en CEO van de Scalesia Foundation; een stichting die werkt aan de lange termijn conservatie van Galapagos door educatie. Zij woont en werkt op de Galapagos Eilanden. Silver Origin voldoet aan de strengste milieu eisen en werd door Silversea Cruises ontworpen met een duidelijke focus op duurzaamheid. Elke reis wordt begeleid door een team Ecuadoriaanse gidsen en maken de maximaal 100 gasten verschillende excursies per zodiac.

cruiseschip silver origin van silversea cruises in galapagosHet zonnedek van de Silver Origin - Foto © Silversea Cruises

Aan boord van de Silver Origin ontbreekt het de gasten aan niets. De suites zijn ruim, de Ecuadoriaanse bemanning uiterst attent en zoals u van Silversea Cruises verwacht zijn alle maaltijden en drankjes inbegrepen bij de reissom. In 2017 maakten twee van onze collega's een reis rond Galapagos met Silversea Cruises op de inmiddels uit de vaart genomen Silver Galapagos. Hun verslag leest u hier.

cruiseschip silver origin van silversea cruises in galapagosRoyal Suite op de Silver Origin - Foto © Silversea Cruises

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder