020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Elf jaar terug in de tijd: 21 december 2009

Het is alweer elf jaar geleden dat we kennis maakten met een nieuwe aanwinst van Silversea Cruises. In een winters Monaco werden we welkom geheten aan boord van de gloednieuwe Silver Spirit voor een korte oversteek naar Barcelona.

Voordat de trossen losgegooid zouden worden maakten we nog een wandeling door naar de prachtige botanische tuin, de Kathedraal en het prinselijk paleis in Monaco Ville. Zo vlak voor Kerstmis was het opvallend rustig in de stad. Het weer werd snel slechter nadat de loopplank was binnengehaald en Silver Spirit onder luid getoeter afscheid nam van Monaco. In de bar was het direct gezellig; de champagne vloeide ook op dit uur al rijkelijk.

Silversea Cruises cruiseschip Silver Spirit

Silversea Cruises cruiseschip Silver Spirit

Silversea Cruises cruiseschip Silver Spirit21 december 2009: Silver Spirit van Silversea Cruises in Monte Carlo, Monaco. Foto's © VCK Cruises

Na een heerlijke lunch werden de golven hoger en trokken de meeste gasten zich terug in hun ruime, luxe suites. Het gaf ons de gelegenheid om de Silver Spirit in alle rust te verkennen. De "motion of the ocean" nam later in de middag af en 's avonds liet Silver Spirit haar ware aard zien. Cocktails werden gevolgd door een fantastisch galadiner waarbij de gasten zich extra feestelijk hadden aangekleed. De avond werd besloten met een erg goede show in het intieme theater en zelfs een dansje in de Panorama Lounge. De volgende morgen kwam de Spaanse kust in zicht en namen wij afscheid van de Silver Spirit. Het was een stormachtige korte kennismaking met een luxe boutique cruiseschip.

Silversea Cruises cruiseschip Silver Spirit

Silversea Cruises cruiseschip Silver Spirit 21 december 2009: Silver Spirit van Silversea Cruises interieurs. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine