020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Drie jaar terug in de tijd: 4 december 2017

Het is guur weer als we rond lunchtijd vanuit ons kantoor in het Westelijk Havengebied naar het centrum van Amsterdam rijden. Aan de De Ruyterkade, recht tegenover het voormalige pand van VCK, ligt de Crystal Bach.

Dit schip is Crystal's eerste nieuw gebouwde rivierschip. De verwachtingen waren hoog gespannen toen Crystal Bach in de vaart kwam; het schip moest de ultieme luxe op de Rijn en Moezel introduceren. Dat de verwachtingen waar zijn gemaakt blijkt uit Crystal Bach's drie zusterschepen en het feit dat veel van Crystal's riviercruises al maanden voor vertrek volgeboekt zijn. We zijn dan ook positief verrast als we zelf aan boord stappen: de sfeer is typisch Crystal. Uiterst luxueus maar zeker niet stijf en opgeprikt. De bemanning is grotendeels Oost-Europees en laat ons direct thuis voelen. De inrichting van Crystal Bach is zonder meer hoogstaand , de hutten en suites zijn opvallend ruim en de lunch is zeer goed verzorgd. Met tegenzin verlaten we de Crystal Bach na de lunch; we moeten weer aan het werk op kantoor. Lees verder.

cruiseschip Crystal Bach van Crystal River Cruises in Amsterdam

cruiseschip Crystal Bach van Crystal River Cruises in Amsterdam4 december 2017: Bezoek aan Crystal Bach van Crystal River Cruises in Amsterdam. Foto's © VCK Cruises

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine