020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Seven Seas Explorer in Amsterdam

Op 22 juli bezocht de ultra luxe Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises voor de tweede keer de haven van Amsterdam. Natuurlijk stond VCK Cruises aan de kant van het Noordzeekanaal om dit prachtige schip uitgeleide te doen.

Het 55.000 ton grote cruiseschip werd in juli 2016 gedoopt door Prinses Charlene van Monaco tijdens een indrukwekkende ceremonie in Monte Carlo. Regent Seven Seas Cruises heeft kosten noch moeite gespaard om met haar nieuwste schip alle verwachtingen te overtreffen en dat is gelukt. De Seven Seas Explorer is een schitterend schip geworden met ruime suites (allemaal met balkon) en een aantal sublieme specialiteitenrestaurants. In een toekomstig artikel nemen we u mee aan boord maar voor nu laten we wat foto's zien die we 22 juli j.l. namen toen het schip Oud-Velsen passeerde op weg van Amsterdam naar Zeebrugge.

Seven Seas Explorer in Amsterdam

 

Seven Seas Explorer in Amsterdam

 

Seven Seas Explorer in Amsterdam

Klik hier voor een overzicht van alle cruises met de Seven Seas Explorer

Fotos © 2017 VCK Cruises

Over de auteur

Bart de Boer

Bart de Boer

Bart is de General Manager van VCK Cruises en tevens een groot cruisefanaat. Sinds zijn jeugd vaart Bart tijdens vakanties de wereld over, wat hem een encyclopedische kennis van de cruisewereld heeft opgeleverd.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het nieuwe 44 pagina's tellende inspiratie magazine van de experts van VCK Cruises. Vol reisverhalen, foto's en tips. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine